top of page

Enneagram på Arbejdspladsen Workshop 

Denne workshop er en fantastisk mulighed for at opnå en bedre forståelse af os selv og kollegaerne i vores team for at fremme trivsel og samarbejde på arbejdspladsen. Workshoppen giver teamet viden om, hvordan man kan kommunikere og støtte hver af de forskellige Enneagram-personlighedstyper inden for teamet for at styrke samarbejdet.

Det er en sand game-changer.

Enneagram på Arbejdspladsen Workshop 

Enneagrammet er en model, der præsenterer 9 typer personligheder. Det er et effektivt værktøj til at opnå en dybere forståelse af vores egne, men også vores kollegaers styrker, svagheder, motivationer og tænkemåde, hvilket fremmer forståelse og samarbejde inden for de forskellige teams.

For at forberede sig til workshoppen vil alle deltagerne blive inviteret til at tage en test derhjemme og får derved en beskrivelse af deres egen personlighedstype. Denne beskrivelse vil være til deres individuelle og personlige udviklingsbrug.

Under workshoppen vil teamet blive introduceret til, hvad Enneagrammet er, og hvordan det kan bringe selvbevidsthed og empati til arbejdspladsen for at skabe et mere integrerende og støttende miljø, hvor hinandens ressourcer bruges optimalt.

Derefter vil de arbejdsrelaterede karakteristika for hver af de 9 personlighedstyper blive beskrevet med strategier for, hvordan man kan kommunikere og bedst støtte hver af typerne.

Workshoppen vil også berøre, hvordan de forskellige typer kan supplere hinanden, når de arbejder sammen som et hold.

Hvis teammedlemmerne er villige til at dele deres personlighedstype med hinanden - hvilket anbefales for en større positiv effekt - vil der blive organiseret diskussioner inden for teamet for at få en dybere forståelsen af hver type og dermed en bedre kommunikation, støtte og fordeling af opgaver.

IMG_7413.jpeg"The Enneagram’s mission at work is to bring self-awareness and empathy to the workplace to create a more integrative and supportive environment where each other’s resources are enhanced"

Justine H. Dinesen
Life and Stress Coach


 

Arbejder sammen om projektet

Workshop Agenda

Enneagram på Arbejdspladsen:

  • Et værktøj til at fremme selvbevidsthed

  • Et værktøj til at skabe et mere integrerende og støttende miljø, hvor hinandens ressourcer bedre udnyttes.

  • Præsentation af de 9 personlighedstyper: karakteristika, frygt, motivation, udfordringer, stress og vækst, samt tips til at kommunikere og støtte hver af typerne

  • Diskussion i grupper

Praktisk information om workshoppen

Investering:

DKK 15.000 ekskl. moms for maks. 15 deltagere. Større grupper ved forespørgsel.

 

Vi anbefaler små grupper for at fremme gruppediskussioner i et sikkert og empatisk læringsmiljø under workshoppen.

Sprog:

Workshoppen kan leveres på dansk eller engelsk.

bottom of page