top of page

Mød Justine, ledelses-, livs- og stresscoach

Jeg er mor til 3 drenge, tidligere Senior Commercial Manager hos Ørsted og glad for at have fundet min karrierevej som ledelse, life og stresscoach. Jeg elsker at hjælpe andre med at skabe vedvarende forandringer i deres liv og arbejder dedikeret, indtil det lykkes.

Jeg er Professional Certified Coach (PCC) fra ICF som er den International Coaching Federation, og er uddannet coach fra Mindjuice (København). ICF er det største internationale coaching forbund i verden. De sikrer at uddannelse og certificeringer lever op til de højeste standarder indenfor coaching.

Jeg er desuden certificeret Stresscoach fra Forebyg Stress, den førende stress coach uddannelse i Danmark. Deres koncept er anvendt med success i det største danske forskningsprojekt, IBBIS, for at få stress sygemeldte borgere tilbage i arbejdet. Derudover er konceptet brugt af Mærsk, ABB, Danske Bank, Velux, IKEA og mange andre virksomheder. Stresscoaching er ifølge COPESTRESS forskningsprojektet signifikant mere effektivt end almindelig psykologhjælp til at afhjælpe stress. 

Jeg videreuddannet mig løbende og er på nuværende tidspunkt i gang med at uddanne mig til psykoterapeut hos Dansk NLP Institut. Sidste år blev jeg NLP Master Practitioner og deltog i CEKTOS kursus i metakognitiv terapi.

Derudover er jeg uddannet Cand.merc.int fra Copenhagen Business School (CBS) og har en dobbelt master fra CEMS (Community of European Management School) i International Management.

Efter 10 år som Senior Commercial Manager i Ørsted og efter at være blevet mor til to, besluttede jeg mig for at sige mit job op, da jeg i en langvarig periode havde lidt af stress. Formålet var at få tiden til at mærke mig selv og lave nødvendige justeringer i min tilværelse.

Jeg har altid haft en stor passion for ledelse, personlig udvikling og kommunikation. Jeg begyndte derfor i den periode at læse mere om selvudvikling, hvilket gav mig lyst til at lære mere om, hvordan jeg kunne udvikle mig som person. Jeg besluttede derfor for at tilmelde mig en coachuddannelse. Det blev til en fantastisk personlig rejse for mig. Jeg tog mig tid til at lære mig selv bedre at kende, finde ud af, hvad der var vigtigt for mig, og hvordan jeg gerne ville leve mit liv fremover. Jeg lærte at styre mine tanker, være tro mod mig selv, prioritere mig selv og at sætte pris på det jeg har.

Vi har alle de ressourcer, der skal til for at trives både privat og på arbejdspladsen. Nogle gange mangler vi blot vejledning for at finde den rette sti. Jeg brænder for at hjælpe dig med at opdage disse ressourcer og værktøjer, der kan føre dig til næste niveau.

 

Det indebærer ikke, at du skal opgive alt, hvad du har i hænderne – hverken dit job eller dine forhold – men snarere at du lærer dig selv bedre at kende, får nyttige redskaber, gør mere af det, som bringer dig glad, og lærer at håndtere vanskelige situationer både i livet og på arbejdspladsen, så du ikke lader dig påvirke negativt. Dette er opnåeligt, og jeg har de nødvendige værktøjer til at hjælpe dig gennem denne proces.

17191224-7.jpg
bottom of page