top of page

Stressforedrag og workshops for organisationer

Kunne du tænke dig at give dine medarbejdere​ mere viden om stress og om hvordan man kan forebygge det? Eller høre, hvad de synes er stressende på arbejdspladsen og hvordan I kan reducere stress i organisationen? Jeg kommer gerne og holder et foredrag eller ​laver en workshop om stress hos Jer. 

Foredrag om
stresshåndtering

Vi taler alle sammen om stress men hvad er stress egentligt og hvordan opstår det?

​Ved at afholde et foredrag om stress i din organisation giver du dine medarbejdere muligheden for at blive klogere på stress. De vil få en bedre forståelse for hvad stress er og hvordan de kan blive opmærksomme på det samt hvordan stress kan forebygges inden det tager overhånd.

Igennem foredraget, vil din organisation lære om:

 • Hvad stress er

 • Forskellen mellem god stress og kronisk stress

 • Hvad stress symptomer er

 • Hvor​for det er vigtigt at lytte til stress symptomer

 • Hvad de hyppigste stressårsager er

 • Hvordan stress udvikler sig (Stresstrappen) 

 • 10 effektive værktøjer til at forebygge og håndtere stress

​Ved at lære at forebygge og genkende stress i en tidlig fase, reducerer din virksomhed omkostninger og gener relateret til stres og sygemeldinger. Jo tidligere man behandler stress, desto hurtigere og nemmere har man ved at komme sig.  

Foredraget varer 2 timer og kan afholdes på dansk, engelsk og fransk. 

Foredraget kan også suppleres af en stress management workshop, hvis du ønsker at få en bedre ide om hvad dine medarbejderes oplever som stressende på arbejdspladsen, samt hvad der kunne laves om i organisationen for at forebygge eller reducere stress.

"Justines foredrag var med til at give os en bedre indsigt i stressforbyggelse og-håndtering. Vi fik en god og dyb forståelse for hvad stress er og hvor forskellige vi er i forhold til stress, samt nogle brugbare værktøjer til at håndtere stress på daglig basis. Desuden, formidler Justine den viden med ro, varme og humor der er med til gøre det livlig og spændende. Jeg kan varmt anbefale det til en hver organisation der ønsker at sætte stressforebyggelse højt på dagsorden på en seriøs måde. 

Bo Gravers Fogt-Nielsen
Managing Director, Phoenix Contact Denmark

Stress workshop i virksomheder

Workshop om
Stresshåndtering

En stressforebyggelses workshop er en mulighed for at få dine medarbejderes forslag til, hvordan I kan blive bedre til at forebygge stress internt. ​

Workshoppen varer cirka 6 timer og inkluderer:

 • Foredrag om stresshåndtering beskrevet ovenfor (2 timer)

 • Brainstorming i små grupper af ca. 6 personer om stressfaktorer og løsninger på arbejdspladsen og løsninger (1 time)

 • Diskussion, syntese og prioritering af forslag i små grupper (1 time)

 • Fremlæggelse af de forskellige gruppers resultater i plenum (1 time, eventuelt mere hvis mange grupper)

En workshop er et godt værktøj til at bygge bro mellem ledelse og medarbejdere hvad angår stress. Medarbejderne får muligheden for at sige højt, hvad de oplever er stressende på deres arbejdsplads ​og samtidig inddrages de aktivt i at finde løsninger. Ledelsen får direkte feedback og input til mulige ændringer til at forebygge stress i organisationen.

Er du interesseret, så kontakt mig venligst, så vi kan afklare ​jeres behov og planlægge en skræddersyet workshop til jer. 

"We had the pleasure of having Justine presenting the topic of stress prevention and management to our team at Novo Nordisk. The session was extremely well perceived by the audience who was introduced to the concept of stress and its symptoms as well as a series of practical tools that can be applied for stress prevention. During the presentation Justine did a great job in engaging the audience both with tasks for reflection and simple but inspiring exercises that made the session interesting to follow and fun. I highly recommend Justine for her presentation style, capacity to adapt content to audience and way of explaining sensitive and complex concepts in a manner that is easy to understand and relate to".

Liviu Lupu

Release Train Engineer

Novo Nordisk

Praktisk information om Stressforedraget og Stresshåndteringsworkshoppen

Investering:

Stressforedrag (2 timer)

Fra DKK 10.000 ekskl. moms. Prisen varierer i forhold til antallet af deltagere.

 

Stresshåndterings workshop (6 timer)

Fra DKK 20.000 ekskl. moms. Prisen varierer i forhold til antallet af deltagere i workshoppen.

 

Påkrævet udstyr:

 • En notesbog

Sprog:

Workshoppen kan leveres på dansk, engelsk eller fransk.

Det siger vores kunder

bottom of page