top of page

Styrk Dit Selvværd
forløb

At mangle selvværd kan være hårdt og energidrænende. Det kan medføre en del overtænkning, og udsigten til en forandring kan virke urealistisk og umulig. Men med målrettet værktøjer og øvelser som medfører en bedre forståelse og accept af dig selv, kan du med succes styrke dit selvværd.

Kvinde i hvid bluse

Styrk Dit Selvværd  på 8 uger

Vores selvværds boost forløb er en dybtgående proces der hjælper dig med at sætte pris på den person du er og tro på dig selv og dine egenskaber. Forløbet er inddelt i tre faser.

Bliv stressfri på 12 uger

1. Om dit selvværd og hvordan den kan styrkes

Du får en forståelse for, hvad selvværd endelig er og hvordan det kan styrkes. Du lærer også at styre dine negative tanker om dig selv, så du kan trives bedre i din hverdag.

Session 1: Hvor møder du manglende selvværd og hvordan kan den styrkes? Vi identificerer de områder i dit liv hvor du mangler selvværd, hvordan det manifesterer sig og hvorfor det er et problem. Vi taler om hvad selvværd er, og hvad der skal til for at du kan forstærke dit selvværd.

Session 2: Vi arbejder med overtænkning . Tit har man en tendens til at overtænke når man mangler selvværd, og det kan være med til at opretholde os i en negativ tilstand. Derfor, lærer du en metode der hjælper dig med at styre dine tanker og stoppe overtænkning

2. Tilbage til Din Kerne: Hvem er jeg og hvad står jeg for?

Du får muligheden for at lære dig selv bedre at kende ved hjælp af en personlighedstest og ved at finde og arbejde med dine kerneværdier. På den måde bliver du bedre i stand til at komme tilbage til dig selv (din kerne) når du tvivler på dig selv.

Session 3: Jeg hjælper dig med at finde ud af hvad der er vigtigt for dig, for at du trives i dit liv.  Vi brainstormer og kommer frem til dine kerneværdier. At kende dine kerneværdier hjælper dig med at træffe svære beslutninger og med at komme tilbage til din kerne når du føler dig i tvivl om noget eller fortabt. 

 

Session 4: Vi kigger på din personlighed. Igennem en personlighedstest, finder du ud af hvem du er som person. Du får en forståelse for hvorfor du agerer som du gør, hvad dine styrker og svagheder er, samt hvad du skal fokusere på i svære tider for hurtigere at komme i balance igen.

3. At skabe forandringer i din hjerne

Vi arbejder med de mønstre, overbevisninger og frygt der er med til at holde dig tilbage fra at have et godt selvværd. Gennem åbne spørgsmål og målrettet øvelser, jeg hjælper dig med at skabe de forandringer der skal til så du kan tro på dig selv.

Her er 2 eksempler på det vi kunne fokusere på:

Session 5: Hvem er jeg så, hvis jeg har godt selvværd?

 

Session 6: Vi skaber en styrket tilstand, så du har den for livet. Jeg bruger NLP værktøjer til at hjælpe dig at finde frem til en tilstand der føles rart, stærkt og motiverende for dig og sørger for at lagre den følelse ind i dig så du altid kan komme tilbage til den.

Opsamling

Session 7: Vi samler op på det du har lært og hvordan du kan bruge den viden resten af dit liv.

Med vores selvværds boost forløb
får du:

  • ​​7 1 til 1 sessioner hvor DU er i fokus

  • Afklaret hvem du er og hvad der er vigtigt for dig

  • Vendt dine begrænsninger og overbevisninger så du kan være i harmoni med den person du er

  • En personlighedstest så du forstår hvem du er som person og hvorfor du agerer som du gør. Du finder ud af hvad dine styrker og svagheder er, samt hvad du skal fokusere på for at udvikle dig.

  • Forståelse for dine kerneværdier, så du ved hvad der er vigtigt for at du trives.

bottom of page