top of page

Stresscoaching forløb

Et stresscoaching forløb er den optimale løsning for at komme i bund med stress. Det giver mulighed for fordybelse og personlig udvikling, som er en forudsætning for at blive stressfri.

Klitter

Bliv Stressfri på 12 uger

Vores stresscoaching forløb er et dybtgående proces der hjælper dig med at reducere, håndtere og forebygge stress så du aldrig kommer til at lide af stress igen. Forløbet er inddelt i tre faser.

Bliv stressfri på 12 uger

1. Stressreduktion

Du får en forståelse for, hvad stress egentlig er, samt 10 effektive værktøjer til at finde ro og balance igen - både fysisk og mentalt.

Session 1: Den første session fokuserer på at give dig nogle konkrete og brugbare værktøjer for at mindske dine stress symptomer og få dit nervesystem til at falde til ro. Jeg vil også starte sessionen med at fortælle dig hvad stress er og hvad der sker fysisk og mentalt når du føler dig stresset 

 

Session 2: I den anden session bliver du præsenteret for en metode til at reducere mental overbelastning. Du lærer at styre dine tanker og bekymringer så du kan slukke for den lille motor der konstant kører i baghovedet og frigive noget mental plads.

2. Stresshåndtering

Vi kigger på hvilke specifikke ting eller situationer som udløser stress hos dig og hvordan du bedre kan håndtere det. Du får muligheden for at lære dig selv bedre at kende ved hjælp af en personlighedstest og ved at finde og arbejde med dine kerneværdier. På den måde bliver du bedre i stand til at leve et liv i overensstemmelse med den person du er.

Session 3: I denne session vil vi identificere det der udløser stress hos dig og taler om hvordan du helt konkret kan håndtere dine stressfaktorer fremadrettet. 

 

Session 4: I fjerde session vil du få en dybere forståelse for, hvad der kan føre til stress. Vi vil tale om hvor vigtigt det er for os mennesker at være en del af flokken og at blive anerkendt af andre, og hvilket pres det resulterer i hos (individet) 

 

Session 5: Vi arbejder med at finde ud af, hvad der er vigtigt for dig for at trives i dit liv og derved komme frem til dine kerneværdier. Det er et godt værktøj til at hjælpe dig med at træffe svære beslutninger og med at komme tilbage til din kerne når du oplever tvivl eller stress.

 

Session 6: Du får mulighed for at tage en personlighedstest, der hjælper dig til at forstå dig selv bedre. Du finder ud af hvorfor du agerer som du gør, hvad er dine styrker og svagheder, samt hvad du skal fokusere på for at komme i balance igen i svære tider. 

3. Stressforebyggelse

Vi arbejder ved hjælp af lifecoaching, med at ændre de mønstre som er med til at udløse stress hos dig. Gennem åbne spørgsmål, hjælper jeg dig med at nå det som du har brug for, for at forblive stressfri fremadrettet. Denne fase bliver tilpasset specielt til dig og lige netop dine behov

Vi definerer dine mål sammen afhængig af dit behov. Her er 3 eksempler på det vi kunne fokusere på.

Session 7: At lære at sige fra

 

Session 8: At lære at lytte til sig selv og at prioritere sig selv

 

Session 9: At have realistisk forventninger til sig selv

Opsamling

Session 10: Vi samler op og kigger eventuelt på hvordan du kan komme godt i gang på arbejde igen hvis du har været sygemeldt med stress.

Med vores Stresscoaching Forløb
får du:

  • 10 effektive værktøjer til at finde ro og balance igen.

  • Metoder til at styre dine tanker og bekymringer.

  • 10 1-til-1 sessioner hvor din bedring er i fokus.

  • Vendt dine begrænsninger, så du kan modstå stress.

  • En personlighedstest, så du bedre kan forstå dig selv og ved hvad du skal gøre for at komme i balance igen i svære tider. 

  • Forståelse for dine kerneværdier, så du ved hvad der er vigtigt for at du trives i livet.

  • Hjælp til hvordan du kommer godt på arbejde igen efter en sygemelding​

bottom of page