top of page

Karriereskift forløb

Et karriereskift kan være svært og energidrænende. Det kan medføre en del overtænkning og kan virke urealistisk og umuligt. Men med den rette hjælp kan du finde din retning og overkomme de begrænsninger, der holder dig tilbage fra at springe ud i det arbejdsliv som du længes efter.

Tørre Woods

Skift Karriere på
8 uger

Vores karriereskift forløb er en dybtgående proces der hjælper dig med at finde din nye karrierevej som passer lige præcis til den person du er. Forløbet er inddelt i to faser.

Bliv stressfri på 12 uger

1. Retning og målsætning

Du får en forståelse for, hvad du er god til, hvad der giver mening for dig og hvem du er, så vi dermed kan identificere nye retninger for dit arbejdsliv og få etableret en handlingsplan

Session 1: Brainstorm om det, der giver mening for dig. Vi kigger på din ekspertise, dine naturlige kompetencer, din passion og hvad der giver mening for dig.

 

Session 2: Vi identificerer dine kerneværdier. Vi kigger på hvilke elementer der skal være til stede for at du trives i dit arbejdsliv.

 

Session 3: Vi kigger på din personlighed. Igennem en personlighedstest, finder du ud af hvem du er som person og i hvilken type arbejde du vil trives i. Du finder ud af hvad dine styrker og svagheder er, samt hvad du skal fokusere på for at udvikle dig.

 

Session 4: Handlingsplanen. Vi opsummerer de første tre sessioner ved at etablere en handlingsplan for hvad du skal gøre for at komme i gang med dit karriereskift.

2. At komme i gang

Vi arbejder ved hjælp af lifecoaching, med de overbevisninger og frygt der er med til at holde dig tilbage fra at springe ud i det. Gennem åbne spørgsmål og målrettet øvelser, jeg hjælper dig med at overgå dine forhindringer så du tør at gå efter det arbejdsliv du længes efter.

Opsamling

Her er 2 eksempler på det vi kunne fokusere på:

 

Session 5: Frygten om at du kan ikke lykkes med det.

 

Session 6: Frygten om at du vil aldrig kunne leve af det.

Session 7: Vi samler op og justerer i handlingsplan

Med vores karriereskift forløb
får du:

  • ​​7 1 til 1 sessioner hvor DU er i fokus

  • Afklaret hvad er vigtigt for dig for at trives i dit arbejdsliv

  • En ny retning for dit arbejdsliv

  • Vendt dine begrænsninger så du kan springe ud i det arbejdsliv som du længes efter.

  • En personlighedstest så du forstår hvem du er som person og i hvilken type arbejde du vil trives i. Du finder ud af hvad dine styrker og svagheder er, samt hvad du skal fokusere på for at udvikle dig.

  • Forståelse for dine kerneværdier, så du ved hvad der er vigtigt for at du trives.

bottom of page